[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Новини » Новини України » Представники "УДАРу" не підуть в Адміністрацію Президента
Представники "УДАРу" не підуть в Адміністрацію Президента
КобзарДата: Ср, 19.06.2013, 10:39 | Повідомлення 1
Група: Администраторы
Повідомлень: 34
Статус: Offline
Віталій Кличко
Голова фракції «УДАР» у Верховній Раді, Голова партії «УДАР»
Чому ми не йдемо до Президента
19 червня 2013, 10:10

Представники "УДАРу" не підуть на Банкову в Адміністрацію Президента.

І це принципова позиція.

Історія питання така: За три роки свого президентства Віктор Янукович жодного разу не виступив у парламенті зі своїм щорічним посланням, не відповів на запитання депутатів. Я переконаний: це не тільки нехтування Конституцією, а й зневага до громадян, які власне обирали депутатів.

Не вважаю, що суспільству все одно, що громадян влаштовує, коли всі рішення в країні ухвалюють таємно, будь-які переговори відбуваються підкилимно, коли людям не пояснюють, чому влада робить саме так, а не інакше. І головне – коли ніхто не відповідає за усі феєречні "покращення" і стрімкий рух країни у зовсім не світле минуле.

Щеплення проти цього просте: в країні повинен працювати закон. Для кожного, починаючи з Президента.

Позиція "УДАРу" послідовна – ми не від учора, а з початку роботи Верховної Ради сьомого скликання наполягаємо, що Президент Янукович, як гарант Конституції, повинен дійти до парламенту для відвертої розмови. І відповідальної розмови! Щоб суспільство почуло, якою він бачить ситуацію і що вважає за потрібне робити. Головне – щоб розмова була відкритою і публічною, тоді і у опозиції, і у суспільства буде можливість вимагати відповідальності за озвучені на такій зустрічі проблеми. Я говорю про відповідальність не тільки влади, опозиція теж повинна бути відповідальною і послідовною. Наприклад, якщо вона ставить питання про звільнення Тимошенко, то не просто щоб його озвучити. Треба добитися відповіді: коли Янукович випустить Тимошенко. І відповідь ця повинна пролунати не за зачиненими дверима. Щоб її потім кожен не трактував як він зрозумів чи що мав на увазі.

Сьогодні хтось може говорити, мовляв, Президент запросив до конструктиву, а ви його ігноруєте. Ми не наївні і не збираємося обманювати людей і грати театралізовані вистави "Конструктив: Президент і опозиція". Бо розуміємо: жодних наслідків і результатів зустріч на Банковій не матиме.

Ми вимагаємо відвертої публічної дискусії про серйозні проблеми в Україні та про те, як їх вирішувати. І відбутися вона повинна в стінах парламенту. Адже це – не робоча нарада губернаторів у Президента і не його зустріч з творчою молоддю.

Ця влада довела, що вона нікого не чує і ні з ким не збирається рахуватися.

Вона декларує, що Україна йде в Європу і запроваджує європейські стандарти? Так в європейських країнах президенти не диктують умов опозиції, викликаючи її до себе в кабінет. В європейських країнах міністри і Президенти подають у відставку потрапивши в історію з дисертацією чи пільговим кредитом. Вже не кажучи про корупційні скандали і лобістські схеми.

Ми розуміємо, щоб змінити ситуацію в державі, щоб Україна нарешті почала рухатися вперед, щоб потрапила до ЄС, треба тільки змінити владу в країні. І ми це зробимо.
Прикріплення: 9686662.jpg (2.8 Kb)
 
МурзикДата: Вт, 30.01.2018, 00:08 | Повідомлення 2
Група: Пользователи
Повідомлень: 7
Статус: Offline
много
 
Форум » Новини » Новини України » Представники "УДАРу" не підуть в Адміністрацію Президента
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 21
Форма входу
Корисні посилання