Головна » 2013 » Жовтень » 3 » Неділя 15-та. Заповідь Божа про любов. .
20:05
Неділя 15-та. Заповідь Божа про любов. .
Любов - це основа, на якій стоїть увесь світ, створений Господом. Якби ми могли пізнавати таємниці Божі, ми усі зрозуміли б, що світ Бог створив з любові до людей, щоб люди насолоджувалися його красою, славили свого Творця і, живучи серед собі подібних в любові, блаженствували і раділи.
Кожна людина повинна любити Бога, любити не тільки із вдячності, але тому, що в любові до Бога полягає сутність життя нашого. Ось чому Ісус Христос сказав,що любов до Бога - це перша і найбільша заповідь.
З любові до людини Бог не тільки створив світ, але і спас людей від гріхів і смерті. Бо так полюбив Бог світ, що віддав Сина Свого Єдинородного, щоб усякий, хто вірує у Нього, не загинув, але мав життя вічне.
З любові до людини Господь Бог послав на землю Свого Сина, щоб Він подвигом Своєї любові до людей, Своїм життям, Своїми хресними стражданнями, Воскресінням і славним Вознесінням на небо звершив наше спасіння,і в ім'я голготської жертви дарував кожному грішнику, що кається, прощення гріхів і життя вічне. У цьому полягає безмірна любов Божа до нас.
Любов є основою сімейного життя. Міцною і щасливою може бути лише та сім'я, яка будується на любові між чоловіком і жінкою, між дітьми і батьками. Чому в наш час існує дуже багато розлучень. Діти часто виховуються без батька, а то і без матері, тому що немає любові.
Наша любов проходить випробовування на землі, тільки справжня любов здатна пройти ці випробовування.
Дорогі брати і сестри! Будемо просити у Господа нашого Ісуса Христа, щоб Він зміцнив у наших серцях віру і дарував нам любов. Тільки за допомогою благодаті Божої ми можемо виконувати заповідь Господню про любов до Бога і ближніх. Він дав нам ці заповіді, Він може дати нам і силу виконувати їх.
Богу нашому слава на віки вічні.
Амінь.
Категорія: Сільські новини | Переглядів: 564 | Додав: Депутат | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 21
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Корисні посилання